fbpx

Activitati Antreprenoriale

Pentru a proteja pe deplin instalațiile din clădiri, și a scăpa de problemele asociate cu depunerile de piatră recomandăm utilizarea dispozitivului Mediagon.

Mediagon pentru afaceri

In sfera antreprenoriala, problema curateniei poate lua rapid o dimensiune serioasa, mai mult o multime de echipamente tehnologice pot ajunge in starea de nefunctionare din cauza depunerilor de calcar in punctele critice si toate acestea duc spre scaderea productiei.

Pentru a proteja atat instalațiile de apa, cat si echipamentele si totodata sa ne eliberam de problemele associate depunerilor de piatra, recomandam utilizarea dispozitivului Mediagon tuturor antreprenorilor de restaurante, hoteluri, cafenele, centre SPA, spitale, saloane de infrumusetare, întreprinderi specializate de producție agricolă si nu numai.

Mediagon Profesional

Utilizari

Mediagon poate fi utilizat ori de cate ori exista probleme privind depunerile de piatra. De asemenea, poate fi utilizat si in cazul in care avem de a face cu incalzirea apei sau cu evaporarea ei si anume:

Mediagon Profesional

Beneficii

Depunerile de calcar din sistemul de alimentare cu apa sunt o problemă majoră în sfera antreprenoriala, iar lupta împotriva acestora necesită adesea cheltuieli financiare considerabile.

Tehnologie Elvetiana

Mediagon protejeaza in mod eficient

Masini de cafea / gheata si echipamente de bar

Masini de spalat si igienizare profesionale

Piscine, jacuzzi, cazi cu hidromasaj si saune

Instalatiile sistemului de alimentare cu apa

Conducte si racorduri ale instalatiei de apa

Boilere, centrale termice si rezervoare

Hai sa discutam despre cum te putem ajuta

Protejati-va instalatiile de apa impotriva depunerilor de calcar si rugina, inainte de a fi prea tarziu!