fbpx

Activitati Industriale

În locul folosirii unor substanţe chimice costisitoare, pentru lupta împotriva depunerilor de piatra vă propunem să utilizați dispozitivul MEDIAGON.

Protectie in sectorul industrial

În mediile industriale se introduc cerințe ridicate pentru siguranța producției. Protecția împotriva calcarului este de mare importanță în utilizarea apei pentru răcire, încălzire și curățare. O funcționare fiabilă a echipamentului crește siguranța procesului și ajută la economisirea costurilor pentru energie. Dispozitivele Mediagon sunt utilizate la nivel mondial.

Tehnologia Mediagon este potrivită pentru toate instalațiile industriale care utilizează apa în circuitul de răcire sau ca furnizor de energie.

Defecțiunile la dispozitive și instalații cauzate de depunerile de piatră sunt cauza pauzelor mari în procesul de producție, care sunt costisitoare, ceea ce se traduce prin pierderi financiare semnificative prin limitarea producției și împiedicarea funcționarii normale a multor instalații industriale.

Tehnologie Elvetiana

Mediagon protejeaza in mod eficient

Sisteme industriale de alimentare cu apa

Turnuri de racire si schimbatoare de caldura

Sisteme cazane industriale de inalta presiune

Rezervoare, compresoare, pompe si aparate de sudura

Sisteme de ventilatie si climatizare industriale

Mediagon Industrial

Utilizari

Mediagon poate fi utilizat ori de cate ori exista probleme privind depunerile de piatra. De asemenea, poate fi utilizat si in cazul in care avem de a face cu incalzirea apei sau cu evaporarea ei si anume:

Mediagon Industrial

Beneficii

Depunerile de tartru de pe centralele termice sunt o problemă majoră în industrie, și lupta împotriva acestora necesită adesea cheltuieli financiare considerabile.

Montaj Recomandat

Locul de montaj depinde de specificul instalației industriale și de locul în care se întâlnesc problemele cu calcarul:

La instalațiile deschise, locul natural de instalare este conducta de alimentare cu apă proaspătă (sau suplimentară). În cazul instalațiilor de tip închis dispozitivul este instalat de obicei în spatele pompelor sau pe o conductă de circulație (dacă este cazul). În funcție de complexitatea și amploarea instalației, poate fi necesară montarea mai multor dispozitive.

Hai sa discutam despre cum te putem ajuta

Protejati-va instalatiile de apa impotriva depunerilor de calcar si rugina, inainte de a fi prea tarziu!