Mediagon oferă apei o nouă putere 

Efectul tehnologiei Mediagon a fost măsurat în serii de teste independente. S-a demonstrat că apa vitalizată are efecte pozitive asupra organismului și este foarte recomandată în cursul unei diete sănătoase și a îngrijirii corporarel. Trebuie să vă așteptați la reacții pozitive și din partea animalelor și plantelor dumneavoastră. 

Read more

Duritatea apei și impactul acesteia 

Duritatea apei 

Trebuie să țineți cont de acest lucru:Deseori, calcarul nu este disponibil în natură doar sub formă de pietre, ci se găsește și în apă, sub formă dizolvată. Cu cât apa este mai calcaroasă, cu atât este mai grea. Duritatea apei - o măsură a cantității de calciu și magneziu dizolvat în apă - se măsoară în nivelul de duritate francez (+fH).

Read more

Mituri legate de apă

Oamenii au o afinitate care depășește granițele măsurabile pentru elixirul vieții, apa.

Calitatea vieții noastre depinde în mod direct de calitatea apei pe care o consumăm. Structura cristalină a apei de izvor indică o vitalitate și diversitate formată organic, caracteristici diminuate puternic în apa de la robinet. Economisirea și transferul de energie și informații sunt abilități care încă nu pot fi explicate de cunoștințele actuale ale științei. Dar un lucru este cert: Apa deține puteri care ne pot influența 

Read more

Descrierea Calcarului (Carbonatul de Calciu)

Calcarul, sau carbonatul de calciu este o sare a acidului carbonic. Multe zone, cum ar fi Jura, în Alpii Șvabi sau în Dolomiți constau în principal în pietre de calcar. Deseori acolo se găsesc fosile ale fostelor creaturi marine. Cu milioane de ani în urmă, nivelul mării era atât de mare încât depășea munții de atunci. Circuitul următor dorește să arate modul în care au apărut acești munți. 

Circuitul apei 

Read more