Back to the list

Mediagon oferă apei o nouă putere 

Efectul tehnologiei Mediagon a fost măsurat în serii de teste independente. S-a demonstrat că apa vitalizată are efecte pozitive asupra organismului și este foarte recomandată în cursul unei diete sănătoase și a îngrijirii corporarel. Trebuie să vă așteptați la reacții pozitive și din partea animalelor și plantelor dumneavoastră. 


Apa vitalizată 

Scopul vitalizării apei este da a-i reda apei puterea inițială și naturaleța. Ca și cum ar fi venit dintr-un izvor de apă proaspătă, limpede ca cristalul, într-un mediu care nu a fost deranjat de oameni și influențe nenaturale. 

Stare de bine

Mineralele calciu si magneziu rămân în apă. Este dovedit faptul că acestea funcționează împotriva osteoporozei și sprijină detoxifierea și curățarea organismului. Conform studiului Hagalis, apa de la robinet ajunge la nivelul de calitate al apei de izvor proaspătă, limpede precum cristalul. 

Wellness

Apa se simte mai moale și este compatibilă cu pielea. Se observă de bine pe pielea sensibilă sau uscată. Aveți nevoie de semnificativ mai puțin gel de duș, șampon, loțiune de corp și cremă de mâini. 

Protejarea mediului 

Prin consumul redus de energie și substanțe chimice scutiți apele reziduale și mediul înconjurător.