Wellness, Hoteluri si Spitale

Tehnologia Mediagon protejează instalațiile sanitare, armăturile, echipamentele și aeratoarele, stimulează starea de bine și cruță mediul înconjurător.

În domeniul hotelier, problema curăţeniei în băile din camere şi în bucătăriile de restaurant poate lua rapid o dimensiune serioasă, iar mai mult, o mulțime de dispozitive tehnologice pot să nu funcţioneze din cauza depunerilor de calcar în punctele critice ale acestor dispozitive sau mecanisme. 

Pentru a proteja instalațiile din clădire, și a ne elibera de problemele asociate cu depunerile de piatră vă recomandăm utilizarea dispozitivului Mediagon, care cu succes va fi, de asemenea, utilizat în SPA-uri, clinici de wellness şi saloane de înfrumuseţare, instituții dedicate menținerii sănătății, centre de sănătate, întreprinderi specializate de producție agricolă. 

 

Dispozitivul Mediagon protejează în mod eficient: 

  • Instalaţiile sistemului de alimentare cu apă în clădire - ţevile îşi păstrează permeabilitatea şi durata lor de viaţă se prelungeşte 
  • Încalzitoarele de apă şi rezervoarele - Mediagon elimină efectul de izolare a bobinelor provocat de prezența depozitelor la piatră, ceea ce contribuie la economisirea de energie și  la reducerea costurile de încălzire a apei. În plus, se reduce consumul de anozi, care se traduce printr-o necesitate mai rară de înlocuire a acestora. În plus, se extinde durata de viață a rezervoarelor conducând la o mai ușoară și mai ieftină eliminare a depunerilor de calcar. 
  • Schimbătoare de căldură - creșterea eficienței încălzirii și eliminarea efectului de izolare prin reducerea depunerilor de calcar dur într-o formă de pulbere moale
  • Racorduri pentru instalaţii - piesele mobile ale supapelor funcționează în mod continuu 
  • Accesoriile pentru baie, cada, cabina de duş, chiuveta și plăcile ceramice - nu se blocheză curgerea pe sită, şape, nu apar zgârieturi pe suprafața acestora și nici mătuirea instalațiilor sanitare, nu este necesar să folosim produse chimice concentrate, conferă o curăţare mai rapid și mai ușoară a suprafețelor, care se traduce printr-o reducere a frecvenței curățărilor și economisirea timpului pentru curățenie 
  • Sănătatea - Mediagon nu distruge mineralele de calciu și magneziu prezente în apa tare, aşa cum se întâmplă în cazul emolienților tradiționali de dedurizare a apei, astfel încât apa îşi păstrează proprietăţile şi este sănătoasă. Aceste minerale au un efect pozitiv asupra structurii osoase, contribuie la purificarea organismului de substanțe nocive și cresc vitalitatea și întărirea sistemului imunitar. În plus, funcționarea dispozitivului crește senzaţia de apă mai moale, lucru care este deosebit de important pentru persoanele cu pielea uscată şi sensibilă. 
  • Ajută la menținerea curăţeniei în saune, băi și obiectele SPA 
  • Extinde durata de viață a echipamentelor SPA - ex radiatoarele pentru saune. 
  • Economie de energie - conductivitate termică crescută, o putere mai mică a pompelorReducerea costurilor de întreținere - nu este nevoie să se utilizeze substanțe chimice, de alimentare cu energie electrică și de întreținere a echipamentelor  precum și limitarea activităţilor  de service a instalaţiilor şi dispozitivelor. 

Montaj recomandat: Principala conductă de alimentare cu apă a clădirii, în cazul instalaţiilor mari – montajul  echipamentelor pe fiecare pionTubulatura de circulație a apei calde de la robinet 

 

Hai sa discutam despre cum te putem ajuta!