Hai să discutăm despre cum te putem ajuta!

Suntem deschiși pentru a oferi cea mai bună soluție pentru protejarea instalației de apă împotriva calcarului și a ruginii!

Despre Noi 

Mediagon promoveaza de peste 25 de ani hărnicia, motivația și puterea de inovație. Grație standardelor de înaltă calitate, Mediagon este prezent, în aproape toate țările europene, dar și în Japonia, China și alte state asiatice. Din anul 2016 Mediagon si-a deschis portile si in Romania prin societatea noastra. Noi satisfacem nevoile clienților și oferim soluții economice pentru problemele lor. Produsele noastre conving prin manevrabilitate, durabilitate și eleganță.  Stocul nostru existent garantează o procesare rapidă și fără probleme a comenzii. Considerăm calitatea tuturor serviciilor drept o condiție pentru succesul produselor și serviciilor noastre și, implicit, pentru prosperitatea companiei noastre.

 

Mediagon - Dispozitiv Anticalcar si Anticoroziv - fara Magnet | fara Curent | fara Chimicale

Processing video...

Phone 0720 887 822
Email office@mediagon.ro
Adresa Birouri MTR Building | Str. Valea Oltului, Nr. 123 - 129, Bucuresti

Despre Noi

Brandul Mediagon este cunoscut dincolo de granițele noastre ca simbol al calității și progresului în tratarea fizică a apei. De aceea, Mediagon si-a stabilit propriul departament de cercetare și dezvoltare în Elveția. Compania noastră este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de produse ecologice de înaltă calitate pentru case particulare, clădiri de apartamente, aplicații industriale si comerciale.

 

10 ani Garanție 

Ești îngândurat că dispozitivul tău Mediagon va fi eficient doar pentru puțin timp? Liniștește-te! În funcție de dispozitiv și de utilizare, te bucuri de minim 10 ani de garanție.    

SWISS MADE

SWISS MADE este scris cu litere mari. Așadar, întreaga cercetare, dezvoltare și producție are loc exclusiv în Elveția, și aceasta cu mare convingere!

Transport Gratuit

Știm că timpul este cea mai prețioasă resursă pe care o avem, petrece mai mult timp alături de cei dragi, pentru că ne ocupam noi și de transport.

Mediagon din 1987

Fiecare poveste are succesul ei, iar noi, din 2016 ducem povestea mai departe. Mediagon promovează de peste 25 de ani hărnicia, motivația și puterea de inovație.

Montare Gratuită

Lasă în grija noastră și acest pas. Facem o surpriza? Ștefan, colegul nostru iubește mult cafeaua. Ce zici? Îl întâmpini cu o cafea fierbinte cât timp el montează dispozitivul? 

34 de Naționalități

Fiind un produs de top, dispozitivul este utilizat la nivel mondial. Mediagon este prezent, în aproape toate țările europene, dar și în Japonia, China și alte state asiatice.

Garanția Banilor 

După 4 săptămâni, din orice motiv, dăcă nu ești mulțumit de beneficiile dispozitivului Mediagon, poți returna dispozitivul, iar întreaga sumă se va restitui, fără alte costuri ascunse.  

30 de ani Fără Griji

Atât copiii, cât și nepoții se pot bucura de apa ,,ca de izvor" pentru că Mediagon are o durată medie de viață de 30 de ani. "cu MEDIAGON, 30 de ani de liniște!"