fbpx

Despre Noi

Tehnologie elvețiană de tratare a apei prin metoda fizică. Fără schimbări în componența chimică a apei.

Cine suntem?

Compania noastra are calitatea de unic distribuitor autorizat in Romania pentru produsele de inalta calitate din portofoliu. Succesul Mediagon se bazează pe angajamentul ferm către valorile fundamentale. 

Misiunea Noastra

Misiunea noastra este sa obtinem satisfactia clientilor prin intermediul produselor Mediagon. De asemenea, datoria noastra este sa fim extensia afacerilor din Romania si sa ajutam la cresterea productiei.

Viziunea Noastra

Viziunea Mediagon Romania este de a extinde reteaua de parteneri la nivel national, de a deveni cel mai apreciat și importator distribuitor dedicat al produselor anticalcar din Romania si a ramane simbol in tratarea apei. 

Simbol al calității în tratarea fizică a apei

Mediagon promoveaza de peste 25 de ani hărnicia, motivația și puterea de inovație. Grație standardelor de înaltă calitate, Mediagon este prezent, în aproape toate țările europene, dar și în Japonia, China și alte state asiatice. Din anul 2016 Mediagon si-a deschis portile si in Romania prin societatea noastra. Noi satisfacem nevoile clienților și oferim soluții economice pentru problemele lor. Produsele noastre conving prin manevrabilitate, durabilitate și eleganță. Stocul nostru existent garantează o procesare rapidă și fără probleme a comenzii. 

Brandul Mediagon este cunoscut dincolo de granițele noastre ca simbol al calității și progresului în tratarea fizică a apei. De aceea, Mediagon si-a stabilit propriul departament de cercetare și dezvoltare în Elveția. Compania noastră este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de produse ecologice de înaltă calitate pentru case particulare, clădiri de apartamente, aplicații industriale si comerciale.

k+
Dispozitive la nivel global
dispozitiv
k+
Clienti Satisfacuti
clineti
K+ €
Economisiti
economii

Autorizații | Certificări | Teste

Brandul Mediagon este cunoscut dincolo de granițele noastre ca simbol al calității și progresului în tratarea fizică a apei. Din anul 2016 Mediagon și-a deschis porțile și în România prin societatea noastră, fiind unic distribuitor autorizat Mediagon.

CERTIFICARE DISTRIBUITOR AUTORIZAT

Mediagon®  SWISS MADE este scris cu litere mari. Asadar, intreaga cercetare, dezvoltare si productie are loc exclusiv in Elvetia, si aceasta cu mare convingere.

CERTIFICARE SWISS LABEL

TÜV SÜD , fondată în urmă cu peste 145 de ani, în Germania, cu sediul in Munchen, s-a dezvoltat într-una dintre cele mai importante companii de servicii tehnice la nivel mondial. Astăzi, cu mai mult de 17.000 de angajati la peste 800 de locații, suntem dedicați clienților din întreaga lume. Verificarea funcționării dispozitivelor, care face obiectul rapoartelor de testare. În cazul dispozitivului Mediagon: testați numărul 26692.

CERTIFICARE TÜV

În ISO 9001 sunt descrise într-un sistem de cerințe de management al calității. Cerințele sunt formulate în linii mari, astfel încât să se asigure cererea de companii / organizații / instituții în toate sectoarele. Mediagon are standarde CE și ISO 9001. Garanția producătorului = 10 ani.

CERTIFICARE ISO 9001

Institutul Geopathologie Schweiz AG promoveaza de peste 18 ani, profesionisti calificati in geopatologie. Conform certificatului societății de geopatologie din Elveția, instalarea dispozitivului Mediagon nu prezintă niciun risc pentru utilizator, efectul nu provoacă nicio radiație suplimentară.

CERTIFICARE GEOPATHOLOGIE

Hagalis este un laborator internațional pentru analiza calității în domeniul produselor alimentare, apă și obiecte de uz zilnic. Cu ajutorul noii metode de analiză a cristalului, este posibil de a informa consumatorul cu privire la calitățile produsului și să-l facă inteligibil, transparent. Laboratorul Hagalis a realizat un raport care demonstrează că apa tratată de Mediagon găsește o structură cristalină similară cu cea a apei de izvor foarte pură.

CERTIFICARE HAGALIS AG

CREM este un centru de cercetare și dezvoltare, oferind sprijin științific în domeniul energiei urbane (Institute of Technology). Acesta ajută autoritățile publice și companiile în eforturile lor pentru eficiența energetică, energia din surse regenerabile și pentru a reduce emisiile de CO2. Testare de 12 luni în clădire.

TEST MEDIAGON CREM

APAVE sprijină companiile și comunitățile în eforturile lor de a controla riscurile tehnice, umane și de mediu, printr-o gamă completă de servicii: inspecție , construcție , testare și măsurare, instruire, consultanță. Laborator de renume în domeniul construcțiilor, a trecut, de asemenea, teste pentru a verifica validitatea dispozitivelor, în cazul Mediagon – Testul nr CE92.3047077 – test de 11 săptămâni pe o mașină de spălat comerciala.

TEST MEDIAGON APAVE

Analiza de laborator si Tehnologii de mediu. Testare pentru potabilitatea apei tratate în conformitate cu legislația italiană.

TEST MEDIAGON LATA

Romtherm - Romexpo

ROMTHERM este cea mai importantă expoziție pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și condiționare a aerului. Ca în fiecare an, Romtherm a prilejuit întâlnirea celor mai importante firme care produc, distribuie și importă branduri de renume mondial, sisteme performante, elemente de ultimă generație și tehnologii nou introduse pe piață.

Echipa Mediagon România a reprezentat cu succes și admirație brandul Mediagon în cadrul expoziției internaționale Romtherm – Romexpo.