fbpx

Case / Ansambluri Rezidentiale

Pentru a proteja pe deplin instalațiile din clădiri, și a scăpa de problemele asociate cu depunerile de piatră recomandăm utilizarea dispozitivului Mediagon.

Protectie pentru familia ta

Sănătatea

Mediagon nu distruge mineralele de calciu și magneziu prezente în apa tare, aşa cum se întâmplă în cazul emolienților tradiționali de dedurizare a apei, astfel încât apa îşi păstrează proprietăţile şi este sănătoasă. Aceste minerale au un efect pozitiv asupra structurii osoase, contribuie la purificarea organismului de substanțe nocive și cresc vitalitatea și întărirea sistemului imunitar. În plus, funcționarea dispozitivului crește senzaţia de apă mai moale, lucru care este deosebit de important pentru persoanele cu pielea uscată şi sensibilă.

Mediu natural

Mediagon contribuie la protectia mediului inconjurator prin reducerea consumului de energie si a produselor chimice de curatate si nu numai, care sunt deversate in apele uzate.

Tehnologie Elvetiana

Mediagon protejeaza in mod eficient

Obiectele si instalatiile santiare

Instalatiile sistemului de alimentare cu apa

Aparate de uz casnic (electrocasnice)

Pompe si schimbatoare de caldura

Conducte si racorduri de instlatii

Boilere, centrale termice si rezervoare

Montaj recomandat

◉ Teava principala de alimentare cu apa casei

(A) – dispozitiv Mediagon | 1 – alimentare cu apa rece | 2 – instalatie de circulatie apa calda | 3 – circuite de incalzire | 4 – sursa de caldura (ex: boiler, pompa de caldura, etc.) | 5 – incalzitor de stocare a apei calde menajere | 6 – alimentare cu apa calda manajera

Cabina de dus, lavoraul, vasul de wc si alte elemente sanitare nu vor mai avea de suferit, sitele bateriilor nu se vor mai bloca, iar utilizarea lor va fi in stare normala. Nu vor mai aparea zgarieturi, matuirea nu-si va face aparitia pe suprafata acestora, iar folosirea produselor chimice concentrate nu este necesara. Utilizarea Mediagon confera o curatare rapida si usoara a suprafetelor, care se traduce printr-o reducere a frecventei si a timpului de curatenie.

Tevile îşi păstrează permeabilitatea şi durata lor de viaţă se prelungeşte. Utilizarea dispozitivului Mediagon previne apariţia defectelor sau a avariilor cauzate de prezența unor depuneri dure de calcar si curăță instalații vechi de depunerile de piatră, fără utilizarea substanțelor chimice.

Utilizand Mediagon, durata de viata aparatelor de bucatarie si a tuturor aparatelor de uz casnic va fi prelungita. Masina de spalat haine, masina de spalat vase, fierbatorul de apa, cafetiera si alte aparate vor avea o frecventa redusa de curatare si intretinere. De asemenea, folosirea produselor chimice concentrate nu este necesara.

Piesele mobile ale supapelor funcționează în mod continuu impotriva dezvoltarea bacteriilor Legionella. Mediagon reduce depunerile de calcar acumulate în instalațiile de apă caldă de la robinet, ce reprezinta locul ideal pentru dezvoltarea bacteriei periculoase Legionella.

Creșterea eficienței încălzirii și eliminarea efectului de izolare prin reducerea depunerilor de calcar dur într-o formă de pulbere moale.

Mediagon elimina efectul de izolare al bobinelor provocat de prezenta depozitelor de piatra, ceea ce contribuie la economisirea de energie si la reducerea costurilor de incalzire a apei. In plus, se reduce consumul de anoizi, care se traduce printr-o necesitate mai rara de inlocuire a acestora. Se extinde durata de viata a rezervoarelor conducand la o mai usoara si mai ieftina eliminare a depunerilor de calcar.

Hai sa discutam despre cum te putem ajuta

Protejati-va instalatiile de apa impotriva depunerilor de calcar si rugina, inainte de a fi prea tarziu!