Protejează-ți locuința și echipamentele de calcarul dur și tare!

Cu ajutorul tehnologiei Mediagon, calcarul din apă își va schimba structura de bază în așa fel încât nu se vor mai forma depuneri tari de calcar, ci acesta va fi transportat de apă. 

Economisiți timp și bani, deoarece reabilitarea țevilor și a echipamentelor ruginite și calcifiate poate fi foarte costisitoare.

Punem pariu că ne recomanzi prietenilor?

Completează formularul de ofertă sau sună acum la 0720887822

Probleme frecvente cauzate de calcar

De ce Mediagon?

Mediagon diminuează depunerile noi și dure de calcar în conducte și boilere și prelungește durata de viață a instalațiilor sanitare. Straturile existente de calcar dur se pot dizolva ușor. Câmpurile statice care acționează, spre deosebire de cele magnetice, sunt atât de fin proiectate, încât particulele de fier nu se pot lipi de conducte. Prin urmare, montarea dispozitivului aduce numai avantaje.

Mediagon Romania | Mediagon Technologie

Processing video...

 

Cum funcționează dispozitivul Mediagon?

Dispozitivul anticalcar și anticoroziv Mediagon nu îndepărtează calciul și magneziul din apă. Apa are nevoie de aceste minerale. Ele sunt un element important pentru oameni, animale și plante. Efectul fizic al dispozitivului anticalcar și amodifică structura calcarului. Acesta este încă vizibil, dar nu se va mai depune pe instalatii si echipamente. Curățarea va fi mai ușoară, și de obicei, fără aditivi chimici. La câteva zile după instalarea dispozitivului, este posibil să vă simțiți senzatia fizică a unei ape mai puțin dure și mai puțin agresive. Rețineți că apa rămâne naturală și nu suferă niciun tratament chimic.

Aplicații ale dispozitivului Anticalcar și Anticoroziv

Cui se adresează dispozitivul Mediagon?

Dispozitivul Mediagon este ideal atât în mediul domestic, cât și în cel industrial. Este soluția perfectă pentru orice locație fie casă, hotel, restaurant, spălătorie, brutărie, fabrica sau altceva. Se adresează celor care au depuneri existente de calcar pe instalații și echipamente și celor care vor să prevină aceste depuneri dure și tari de calcar!  

O parte dintre clienții naționali și internaționali

Produs Ecologic

Dispozitivul de protecție împotriva depunerilor de calcar nu are magneți și nici un fel de câmpuri magnetice. Magneții prezintă un dezavantaj major: Aceștia atrag particulele feroase suspendate în apă și de-a lungul timpului formează o barieră în interiorul conductei, barieră în jurul căreia se pot acumula foarte ușor și rapid depunerile de calcar.

(Notă: apa nu reacționează din punct de vedere magnetic)

Mediagon - Anticalcaire écologique puissant

Processing video...

12 motive pentru a ne oferi încrederea ta

Protecție Împotriva Calcarului

Protejează toate dispozitivele și instalațiile conductoare de apă din gospodărie și din domeniul industrial.

Protecție Împotriva Ruginii

Formarea unui strat de protecție în conductele de apă, diminuând astfel formarea de rugină.

Caștigi Bani și Timp

Da, ai citit bine! Cu Mediagon faci bani! Odata ce dispozitivul este montat in locatia ta, tu incepi sa faci economii mari. In primul rand, Mediagon nu arunca banii pe sare, curent, rasina, intretinere, reparatii, etc. In al doilea rand, dublezi durata de viata a tuturor echipamentelor din locatie. Nu mai schimbi bateriile de la chiuveta, nu mai chemi instalatorii pentru centrala terminca sau masina de spalat. Plus de asta, cu timpul o sa diminuezi cantitatea de detergent folosita. Pe langa economiile mari pe care le faci, castigi si timpul pretios pe care il iroseai cu toate aceste probleme.

Produs Ecologic

Dispozitivul de protecție împotriva depunerilor de calcar nu are magneți și nici un fel de câmpuri magnetice. Magneții prezintă un dezavantaj major: Aceștia atrag particulele feroase suspendate în apă și de-a lungul timpului formează o barieră în interiorul conductei, barieră în jurul căreia se pot acumula foarte ușor și rapid depunerile de calcar.(Notă: apa nu reacționează din punct de vedere magnetic)

SWISS MADE

SWISS MADE este scris cu litere mari. Așadar, întreaga cercetare, dezvoltare și producție are loc exclusiv în Elveția, și aceasta cu mare convingere!

10 ani Garanție

Ești îngândurat că dispozitivul tău Mediagon va fi eficient doar pentru puțin timp? Liniștește-te! În funcție de dispozitiv și de utilizare, te bucuri de minim 10 ani de garanție.

Transport Gratuit

Știm că timpul este cea mai prețioasă resursă pe care o avem, petrece mai mult timp alături de cei dragi, pentru că ne ocupam noi și de transport.

Montare Gratuită

Lasă în grija noastră și acest pas. Facem o surpriza? Alex, colegul nostru iubește mult cafeaua. Ce zici? Îl întâmpini cu o cafea fierbinte când vine monteze dispozitivul?

Garanția Banilor

După 4 săptămâni, din orice motiv, dăcă nu ești mulțumit de beneficiile dispozitivului Mediagon, poți returna dispozitivul, iar întreaga sumă se va restitui, fără alte costuri ascunse.

30 de ani Fără Griji

Atât copiii, cât și nepoții se pot bucura de apa ,,ca de izvor" pentru că Mediagon are o durată medie de viață de 30 de ani. "cu MEDIAGON, 30 de ani de liniște!"

34 de Naționalități

Fiind un produs de top, dispozitivul este utilizat la nivel mondial. Mediagon este prezent, în aproape toate țările europene, dar și în Japonia, China și alte state asiatice.

Mediagon din 1987

Fiecare poveste are succesul ei, iar noi, din 2016 ducem povestea mai departe. Mediagon promovează de peste 25 de ani hărnicia, motivația și puterea de inovație.

Ce zici? Scăpăm de calcar?

fără Curent | fără Sare | fără Mentenanță  

Tehnologia ideală împotriva depunerilor de calcar și rugină


Completează formularul și obține oferta chiar acum! Sau suna la 0720887822.

Suntem siguri că o să ne recomanzi și prietenilor tăi!


 

Hai sa discutam despre cum te putem ajuta!