fbpx

Politica de retur

Tehnologie elvețiană de tratare a apei prin metoda fizică. Fără schimbări în componența chimică a apei.

In situatia in care nu sunteti pe deplin multumit de performantele sau caracteristicile produsului achizitionat, il puteti returna in 30 de zile calendaristice de la momentul livrarii. Trebuie sa completati formularul de retur in intregime, iar un consultant Mediagon va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Condiții generale pentru returul produselor Mediagon:

  • Produsul care se returneaza trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost primit, in ambalajul original, nedeteriorat.
  • Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

In functie de optiunea clientului, banii se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului. Daca produsul este returnat in aceasta stare clientul este indreptatit sa solicite rambursarea intregii sume platite din care se vor deduce cheltuielile de transport.

Clientul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora. De retinut ca dupa preluarea unui retur, vom face o evaluare a starii produsului. In eventualitatea ca produsul returnat prezinta diverse neconformitati (interventii neautorizate, urme de uzura sau de folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice sau electrice, lipsa componente sau accesorii, etc.), vom putea decide, in urma evaluarii acestora, sa diminuam valoarea initiala a produsului.

In cazul echipamentelor folosite (montate), se poate deduce o suma pentru igienizare / aducere la conformitate. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Prelucrarea datelor cu caracter personal la efectuarea returului:

In cazul concretizarii returului, pentru produsele care indeplinesc toate conditiile de retur mentionate mai sus, se va proceda la intocmirea documentelor financiar-contabile, in conformitate cu prevederile legale (factura fiscala de retur, plata sume de rambursat etc). Datele necesare intocmirii documentelor de retur fac referire la: nume, prenume, adrese de domiciliu / de livrare, seria si nr. CI, cont bancar, dupa caz. Vom folosi datele cu caracter personal in scopul intocmirii documentelor financiar-contabile, conform dispozitiilor legale in vigoare. In cazul in care dumneavoastra nu va exprimati acordul prin furnizarea acestor date, returnarea produselor nu este posibila, chiar daca se incadreaza in conditiile de retur prezentate, intrucat nu este conforma legislatiei in vigoare, din domeniul fiscal.

Completeaza formularul de retur

Inainte de a completa formularul de retur, asigurati-va ca ati citit cu atentie Politica de Retur.