Descrierea Tehnologiei Mediagon 

Calitatea deosebită a Mediagon constă în faptul că acesta nu separă ionii negativi de ionii pozitivi ci îi păstrează în foarte multe câmpuri statice fine, concentrându-i local astfel încât să se poată produce nuclee spontane de CaCO3 în soluția omogenă, fără a fi necesare suprafețe străine, cum ar fi pereții țevelor. 

Astfel de cristale de CaCO3 sunt ținute, în număr mare, în suspensie în mod coloidal până la o dispersie fină și puse la dispoziție pentru alte depuneri. În acest mod, interacționează în opoziție cu alte suprafețe cum ar fi pereții conductelor iar acestea, prin suprafața extinsă și scurtarea căilor de difuziune, pot proteja împotriva creșterii eterogene de CaCO3. 

NETRATARE
NETRATARE

Formarea cristalelor în apă netratată fizic pe sticlă purificată cu acid fluorhidric crește de 1000 de ori. Cristalele duc la depuneri dure. 

TRATARE
TRATARE

Formarea cristalelor în apă tratată prin Mediagon pe sticlă purificată cu acid fluorhidric crește de 1000 de ori. Aceste cristale vor fi, în mare parte, eliminate cu apa.

CUM FUNCȚIONEAZĂ DISPOZITIVUL DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA CALCARULUI ȘI RUGINII?

Mediagon - Dispozitiv Anticalcar si Anticoroziv - fara Magnet | fara Curent | fara Chimicale

Processing video...

Datorită proceselor de răcire, presare și întărire, Mediagon oferă structuri de înaltă calitate în cadrul aliajului. 

Apa de la robinet curge prin multe câmpuri statice foarte fine și este polarizată în mod repetat. Astfel, nu se vor mai forma depuneri tari de calcar, ci un reziduu semnificativ mai moale, care poate fi îndepărtat ușor cu o cârpă sau o perie. Depunerile tari de calcar existente se vor descompune treptat. Mediagon favorizează formarea unui strat subțire de protecție, astfel făcându-se util și în cazul problemelor de coroziune. 

Mediagon diminuează depunerile noi și dure de calcar în conducte și boilere și prelungește durata de viață a instalațiilor. Câmpurile statice, spre deosebire de cele magnetice, nu atrag particule de fier. Astfel, diametrul tubului nu se poate îngusta la funcționare și dispozitivul nu trebuie să fie demontat ocazional. Prin urmare, montarea dispozitivului aduce numai avantaje. Dezavantajele pot fi excluse.

O descriere detaliată a tehnologiei Mediagon este disponibilă mai jos:

      Mediagon       SWISS MADE

SWISS MADE este scris cu litere mari. Așadar, întreaga cercetare, dezvoltare și producție are loc exclusiv în Elveția, și aceasta cu mare convingere!

10 ani Garanție 

Fără griji pentru viitor! În funcție de dispozitiv și de utilizare, te bucuri de minim 10 ani de garanție. 

Transport Gratuit

Te simți bine, știind că transportul este gratuit pentru orice dispozitiv, în orice localitate din România! 

Montare Gratuita

Stai relaxat, deoarece dispozitivul tău va fi montat gratuit în doar câteva minute fără praf și fără alte neplăceri!

Garanția Banilor Înapoi 

După 4 săptămâni, din orice motiv, dăcă nu ești mulțumit de beneficiile dispozitivului Mediagon, poți returna dispozitivul, iar întreaga sumă se va restitui, fără alte costuri ascunse.  

 

 

Hai să discutăm despre cum te putem ajuta!