Cum poate fi testata eficienta dispozitivului MEDIAGON?

 

  • În momentul instalării, eliminați toate depozitele de calcar din robinete, capuri de duș și gresie pentru a putea verifica dacă veți găsi noi depozite semnificative în decurs de o lună.
  • Îndepărtați toate depozitele de calcar de pe pereții căzii de baie, dușuri, robinete de apă, mașini de cafea, tigăi, chiuvete etc. 
  • Puteți să vă abțineți de la folosirea substanțelor chimice anticalcar în mașina de spălat vase la momentul instalării. În ceea ce privește detergenții, aditivii chimici și balsamurile, reduceți consumul cu aproximativ 1/4; după 10-15 zile cu aproximativ 1/3. Rufele vor fi la fel de moi și curate ca înainte. 
  • Reglați duritatea în mașina de spălat vase la nivelul unei ape mai puțin dure și reduceți lent consumul de aditivi = la fel de curat ca înainte.
  • Dispozitivul anticalcar Mediagon nu îndepărtează calciul și magneziul din apă. Apa are nevoie de aceste minerale. Ele sunt un element important pentru oameni, animale și plante, de asemenea. 
  • Efectul fizic al dispozitivului anti-calcar modifică structura calcarului. Acesta este încă vizibil, dar nu se va depune la fel de puternic ca înainte de instalarea dispozitivului. Curățarea va fi mai ușoară, și de obicei, fără aditivi chimici. 
  • La câteva zile după instalarea dispozitivului, este posibil să vă simțiți senzatia fizică a unei ape mai puțin dure și mai puțin agresive. Rețineți că apa rămâne naturală și nu suferă niciun tratament chimic.

 Câteva elemente unde poți vedea eficiența și randamentul Mediagon 

Para de la duș
Para de la duș
Pete albe pe vase
Pete albe pe vase
Fierul de călcat
Fierul de călcat
Bateriile de la chiuvetă
Bateriile de la chiuvetă
Mașina de spălat
Mașina de spălat
Conductele de apă
Conductele de apă

CURĂȚAREA CONDUCTELOR DE APĂ  

La câteva săptămâni după montarea aparatului, multe impurități și coroziuni sunt deja dizolvate îninteriorul conductelor de apă. Pentru aceasta, vă recomandăm să faceți în felul următor clătirea conductelorpentru a elimina tot ce s-a depus: 

A. Golirea conductelor 

1. Închide complet robinetul principal de oprire a apei ( aproape de contor). 

2. Deschide toate robinetele de apă de la subsol, apoi din toată casa; nu uita să înlături sitele și garniturile decauciuc (nu le pierde) in asa fel încât apa să se poată scurge. ATENȚIE: NU UTILIZAȚI WC. 

3. După scurgerea completă a apei la subsol, deschide robinetul de clătire aproape de contor (dacă există).Lasă să se scurgă apa rămasă într-o găleată și închide robinetul. 

4. Închide toate robinetele din casă, în afară de cel de apa rece deschis la maxim de la cadă, având grijă săînchizi evacuarea acestuia pentru a menține apa. 

B. Clătirea conductelor 

1.CADĂ  2.CHIUVETĂ   3.BUCĂTĂRIE   4.DUȘ  

I. Redeschide robinetul principal printr-o rotire foarte rapidă

II. Dacă ai lăsat robinetul de apă rece de la cadă deschis în punctul cel mai înalt al casei, deschide apoi foarterapid apa caldă, apoi repoziționează pe apă amestecată până nu mai sunt bolboroseli și apa este limpede.Observă, deci, calitatea apei. Golește și curăță locul. 

III. Procedează la fel la toate punctele cu apă ale locuinței (pentru a evita stropirea, pune o cârpă la robinet), dardeschide mereu foarte rapid robinetele 

 

Hai sa discutam despre cum te putem ajuta!